Vodafone România lansează SuperNet, o nouă inovație În utilizarea serviciilor de internet mobil

1.418 ori
<b>Vodafone România lansează SuperNet, o nouă inovație În utilizarea serviciilor de internet mobil</b>Astăzi, cei de la Vodafone ne anunță prin intermediul unui comunicat de presă despre lansarea SuperNet, o inovație în utilizarea serviciilor de internet mobil care va asigura viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, lucruri...

Astăzi, cei de la Vodafone ne anunță prin intermediul unui comunicat de presă despre lansarea SuperNet, o inovație în utilizarea serviciilor de internet mobil care va asigura viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, lucruri necesare pentru oferirea unei experiențe superioare de utilizare.

Ravinder Takkar, președinte și CEO Vodafone România, a declarat: ”Supernet reprezintă cel mai bine puterea rețelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recentă implementare, destinată să ofere clienților noștri o experiență remarcabilă de utilizare a smartphone-urilor.

Printre pilonii principali ai Supernet se numără și UltraSpeed ce folosește o tehnologie care asigură o experiență broadband autentică de viteză superioară. Aceasta va oferi viteze 3G de până la 43.2 Mbps, în timp ce utilizatorii 4G vor beneficia de viteze de download de până la 300 Mbps.

Lista mai numără și XStream, serviciu ce furnizează o experiență video desăvârșită, cu o conexiune instantanee, bazată pe stabilitatea superioară a conexiunii de internet pentru browsing. Mai primi și MaxProtect, o inovație ce aduce o soluție completă de securitate la nivel de rețea pentru o gamă largă de device-uri: smartphone, tabletă, laptop sau PC, acesta fiind disponibil pentru toți abonații RED gratuit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×