Micromax lansează smartphone-ul octa-core Canvas Nitro A310; disponibil la un preț de 215$

Autor:  | Publicat în:  Micromax 601 ori
<b>Micromax lansează smartphone-ul octa-core Canvas Nitro A310; disponibil la un preț de 215$</b>Un producător foarte activ pe piața indiană este și Micromax, companie ce astăzi anunță lansarea smartphone-ului octa-core Canvas Nitro A310. Acesta din urmă va fi disponibil pe piața din India în exclusivitate prin intermediul platformei online...

Un producător foarte activ pe piața indiană este și Micromax, companie ce astăzi anunță lansarea smartphone-ului octa-core Canvas Nitro A310. Acesta din urmă va fi disponibil pe piața din India în exclusivitate prin intermediul platformei online de cumpărături Snapdeal la un preț de doar 215$.

Canvas Nitro A310 dispune de un display IPS HD de inch, un procesor octa-core MediaTek tactat la 1.7 GHz, 2 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare din care 5.6 GB disponibil pentru utilizator, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto de 13-megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară de 5 megapixeli cu lentile wide.

Lista de specificații continuă cu suport dual-SIM, 3G, WiFi, Bluetooth, o bateire de 2.500 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat pre-instalat. Din punct de vedere al design-ului remarcăm faptul că Micromax Nitro A310 dispune de un capac spate cu o textură ce imită pielea, material pe care l-am văzut aplicat de nenumărate ori pe smartphone-urile Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×