Vodafone Romania lanseaza un serviciu gratuit Facebook pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.325 ori
<b>Vodafone Romania lanseaza un serviciu gratuit Facebook pe telefonul mobil</b>Avand in vedere popularitatea tot mai crescuta a serviciului de socializare Facebook, Vodafone Romania a anuntat ca va oferi acces gratuit la Facebook pe telefonul mobil, prin intermediul unui nou serviciu. Astfel, 0.facebook.com va fi metoda prin care...

Avand in vedere popularitatea tot mai crescuta a serviciului de socializare Facebook, Vodafone Romania a anuntat ca va oferi acces gratuit la Facebook pe telefonul mobil, prin intermediul unui nou serviciu. Astfel, 0.facebook.com va fi metoda prin care veti accesa serviciul de socializare, aceasta fiind o pagina simplificata, optimizata pentru o viteza crescuta de navigare.

Clientii Vodafone Romania vor beneficia de trafic de date gratuit pe site-ul 0.facebook.com. Puteti considera acest website o versiune mai rapida si mai simpla pentru mobil a lui m.facebook.com, cu mentiunea ca noul site nu include grafica sau imagini. Totusi, fotografiile pot fi accesate printr-un singur click pe linkurile catre imagini, utilizatorul fiind anuntat ca iese de pe 0.facebook.com in acel moment.

Acest serviciu a fost dezvoltat printr-un parteneriat al celor de la Vodafone cu Facebook, cu scopul de a permite clientilor operatorului sa fie mereu in contact cu prietenii si familia prin orice browser mobil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×