Vodafone Romania ofera acum HTC Magic, incepand de la 269 EURO

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.113 ori
<b>Vodafone Romania ofera acum HTC Magic, incepand de la 269 EURO</b>Desi ne-am fi asteptat ca Vodafone Romania sa raspunda ofertei Orange care include noul iPhone 3GS cu modelul HTC Hero, ei bine descoperim ca operatorul&nbsp; cu logo rosiatic ne poate oferi doar modelul Magic deocamdata. HTC Magic este disponibil chiar...

Desi ne-am fi asteptat ca Vodafone Romania sa raspunda ofertei Orange care include noul iPhone 3GS cu modelul HTC Hero, ei bine descoperim ca operatorul  cu logo rosiatic ne poate oferi doar modelul Magic deocamdata. HTC Magic este disponibil chiar acum in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, pretul sau pornind de la 269 de euro (cu TVA).

Trebuie sa mentionam ca acesta este un telefon Android si ca pretul de mai sus se aplica in cazul abonamentelor promotionale Vodafone Complet cu Internet mobil nelimitat. Din pacate, Magic  nu mai este atat de interesant, pe cat ar fi fost cu 2 sau 3 luni in urma, inainte ca iPhone 3GS si HTC Hero sa debuteze pe piata internationala.

Poate ca Palm Pre ar fi o gura de oxigen pentru Vodafone sau o surpriza... BlackBerry Storm 2? Pana atunci ne multumim si cu Magic si va informam ca abonamentul Promotional Vodafone Complet de 22.08 euro pe luna,incheiat pe 2 ani, duce pretul handsetului la 299 euro cu TVA. Abonamentul include Internet mobil nelimitat, viteza de transfer de pana la 3.6 Mps pentru un trafic de 1 GB, 800 de minute de convorbire in retea si 100 de minute nationale lunar.

Exista si varianta abonamentului Promotional Vodafone Complet de 32.08 euro pe luna (cu TVA), care asigura clientului Internet mobil nelimitat, viteze de transfer de pana la 3.6 Mbps (pentru 1 GB), 1500 de minute in Vodafone si 200 de minute nationale.

In cazul in care va intrebati, HTC Magic vine cu un display touchscreen QVGA de 3.2 inchi, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli, iar lista sa de specificatii include un trackball, taste de navigare, o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus si toate aplicatiile/serviciile Google incorporate (Gmail, Google Search, Android Market, Calendar etc).

Handsetul este disponibil in varianta de culoare neagra si are un design modern. Pe cand si HTC Hero in oferta Vodafone?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×