Cum va raspunde Vodafone ofertei Orange care include noul iPhone 3GS? Sa fie HTC Hero "eroul" de care au ei nevoie?

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.790 ori
<b>Cum va raspunde Vodafone ofertei Orange care include noul iPhone 3GS? Sa fie HTC Hero "eroul" de care au ei nevoie?</b>Avand in vedere ca ultimele statistici arata ca iPhone-ul este cel mai bine vandut smartphone din tara noastra, e foarte posibil ca si noul model 3GS lansat astazi la ora 00:00 de catre Orange sa fie un hit. Cum va raspunde Vodafone acestei provocari?...

Avand in vedere ca ultimele statistici arata ca iPhone-ul este cel mai bine vandut smartphone din tara noastra, e foarte posibil ca si noul model 3GS lansat astazi la ora 00:00 de catre Orange sa fie un hit. Cum va raspunde Vodafone acestei provocari?

Aceasta intrebare le-am pus-o oficialilor operatorului cu logo rosu, dar am primit un raspuns generic, care afirma ca Vodafone doreste sa isi imbogateasca portofoliul de terminale mobile si ca va anunta handsetul nou de indata ce aceasta e gata de lansare. Citam: "Suntem in permanenta preocupati sa ne imbogatim portofoliul de telefoane mobile cu modele de ultima generatie, asteptate de utilizatori si in momentul in care vom avea noutati vom anunta noile modele intrate in oferta noastra."

Per total, politete si atat...  nici o informatie despre HTC Hero, dar acest raspuns ne permite sa speram, prin simplul fapt ca nu este un "nu" categoric.

Ideea lansarii lui Hero de catre Vodafone Romania, drept contraofensiva pentru Orange si oferta sa ce include noul iPhone 3GS, ne-a venit dupa ce ne-am amintit ca in 2008 Vodafone a contracarat iPhone 3G cu HTC Touch Diamond.

Daca va mai amintiti, terminalul a  fost oferit gratuit, impreuna cu diferite tipuri de abonamente Vodafone, ceea ce speram sa se intample si anul acesta cu Hero.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×