Vodafone România va oferi internet nelimitat și gratuit de Paște, timp de 3 zile în perioada 15 - 17 aprilie

1.608 ori
<b>Vodafone România va oferi internet nelimitat și gratuit de Paște, timp de 3 zile în perioada 15 - 17 aprilie</b>Operatorul Vodafone România își continuă promoția aniversară și de Paște oferă tuturor utilizatorilor internet nelimitat gratuit timp de 3 zile în perioada 15 - 17 aprilie. Oferta se adresează atât utilizatorilor de cartele preplătite, cât și abonaților

După ce a oferit internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiților, de Dragobete, dar și de 1 și 8 martie, operatorul Vodafone România vine și de Paște cu o ofertă similară destinată atât utilizatorilor de cartele preplătite, cât și abonaților.

Astfel, timp de 3 zile în perioada 15 - 17 aprilie, utilizatorii Vodafone se pot bucura de internet nelimitat la viteze Supernet 4G+ pentru a naviga pe net, face streaming și folosi aplicații de socializare fără grija consumului de date. Oferta se desfășoară la nivel național și ea se va activa automat pe data de 15 aprilie.

După cum știți, Vodafone România aniversează 20 ani de la înființare și va oferi promoții pe tot parcursul anului 2017. Posibil ca și de 1 mai să avem parte de internet nelimitat, dar și cu ocazia altor sărbători importante ale anului în curs. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×