Onda V919 Air, tabletă dual-boot cu display de 9.7 inch și procesor Intel costă acum doar 131.46 dolari

1.261 ori
<b>Onda V919 Air, tabletă dual-boot cu display de 9.7 inch și procesor Intel costă acum doar 131.46 dolari</b>Vedem aproape zilnic device-uri ce ne atrag atenția prin dotările high-end superioare și prin prețurile foarte accesibile. Este vorba desigur despre terminale de origine chineză, produse ce &icirc;n ultimul timp reușesc să beneficieze și de...

Vedem aproape zilnic device-uri ce ne atrag atenția prin dotările high-end superioare și prin prețurile foarte accesibile. Este vorba desigur despre terminale de origine chineză, produse ce în ultimul timp reușesc să beneficieze și de atenția publicului european. Astăzi remarcăm o reducere chiar interesantă pentru tableta Onda V919 Air.

Această tabletă dual-boot este disponibilă în oferta retailer-ului EverBuying.net la un preț de doar 131.46 dolari ~ 526 lei. Pentru această sumă vom primi un terminal cu display IPS de 9.7 inch (2048 x 1536 pixeli), procesor quad-core Intel Atom Z3735F de 1.83 GHz și 2 GB memorie RAM.

Lista de specificații nu se oprește aici, tableta oferind 32 GB memorie internă, dar și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB. Onda V919 Air aduce conectivitate WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, un port microUSB v2.0, un jack audio 3.5 mm, cât și un port microHDMI pentru conectarea sa la TV.

Primim la pachet o cameră foto principală de 2 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli și o baterie de 7200 mAh. Fiind un device de tip dual-boot, putem rula pe rând fie Windows 10, fie Android 4.4 KitKat, fiecare OS având propriile sale beneficii.

Nici la capitolul design, tableta nu stă deloc rău, oferind un corp metalic uni-body cu greutate de 450 grame și grosime de 8 mm. Aceste dimensiuni sunt chiar potrivite pentru un asemenea terminal de 9.7 inch. Un plus este desigur și prețul practicat de doar 526 lei.

Transportul produsului este complet gratuit oriunde, urmând ca la sosirea în țară să plătim taxele vamale aferente - subiect despre care aflați mai multe de aici. Puteți plasa o comandă pentru această tabletă de pe site-ul EverBuying.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×