Vodafone România oferă un număr dublu de minute sau trafic de Internet pentru abonați

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.757 ori
<b>Vodafone România oferă un număr dublu de minute sau trafic de Internet pentru abonați</b>Vodafone România anunță lansarea unei promoții ce implică dublarea minutelor incluse sau a traficului de Internet pentru 3 luni. Oferta se aplică atât clienților noi, cât și celor care își reiinoiesc abonamentele. &nbsp; în plus, aflați că...

Vodafone România anunță lansarea unei promoții ce implică dublarea minutelor incluse sau a traficului de Internet pentru 3 luni. Oferta se aplică atât clienților noi, cât și celor care își reiinoiesc abonamentele.

în plus, aflați că abonamentele Vodafone vin la pachet cu oferte speciale pentru smartphone-uri, astfel că Vodafone Smart va porni de la 0 euro, Samsung Galaxy Gio de la 9 euro și HTC Sensation de la 139 de euro. Primiți și două noi extraoptioni cu beneficii pentru convorbirile internaționale și cele către fix.

Abonații sau clienții noi pot alege între dublarea minutelor incluse in abonament (minute în rețea sau naționale) și dublarea traficului inclus (2x 50 MB sau 2 x 250 MB). Pachetele smartphone și non-smartphone pot include aceste oferte, disponibile începând cu planul tarifar Vodafone Complet 500. Promoția se aplică și în cazul pachetelor BlackBerry.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×