Vodafone Romania pune in vanzare Nokia XpressMusic 5800; Telefonul primeste un nou firmware

2.549 ori
<b>Vodafone Romania pune in vanzare Nokia XpressMusic 5800; Telefonul primeste un nou firmware</b>In vreme ce Nokia tocmai lansa un nou firmware (v11.0.008) pentru telefonul Nokia XpressMusic 5800, acesta a sosit pe piata romaneasca prin Vodafone Romania, dupa ce noi vi-l oferisem cu mai bine de o saptamana in urma. 5800 XpressMusic este disponibil de...

In vreme ce Nokia tocmai lansa un nou firmware (v11.0.008) pentru telefonul Nokia XpressMusic 5800, acesta a sosit pe piata romaneasca prin Vodafone Romania, dupa ce noi vi-l oferisem cu mai bine de o saptamana in urma.

5800 XpressMusic este disponibil de azi prin Vodafone Romania, la un pret de 269 de euro (cu TVA), impreuna cu un abonament Vodafone 400 pe 2 ani. Telefonul cu functii muzicale dispune de un ecran touch de 3.2 inchi, ce suporta o rezolutie de 360 x 640 pixeli, include un accelerometru, tastatura virtuala si suport pentru recunoasterea scrisului de mana.

Noul firmware al primului telefon muzical Nokia cu touchscreen poate fi instalat prin intermediul aplicatiei Nokia Software Update, oferind terminalului o mai buna stabilitate, dar si adaugandu-i Google Search cautarii Internet pe care o foloseste handsetul. Firmware-ul rezolva si cateva din bugurile web browserului si music playerului acestui telefon si poate fi descarcat de aici. Retineti faptul ca trebuie sa faceti backup inainte de update.

Sursa: Mobileburn.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×