Ce a "furat" Palm Pre de la iPhone

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.054 ori
<b>Ce a "furat" Palm Pre de la iPhone</b>Aparent, Palm Pre are numerosi fani, chiar inainte de lansarea sa oficiala, dar exista si cateva voci care sustin ca terminalul este doar un alt telefon care seamana cu iPhone. Printre acestia se numara si cei de la iPhone Blog, care au publicat un...

Aparent, Palm Pre are numerosi fani, chiar inainte de lansarea sa oficiala, dar exista si cateva voci care sustin ca terminalul este doar un alt telefon care seamana cu iPhone. Printre acestia se numara si cei de la iPhone Blog, care au publicat un articol intitulat "Ce a furat Palm Pre de la iPhone... si ce ar trebui sa fure iPhone de la Palm Pre".

Articolul vorbeste destul de serios despre terma "furtului", mentionand si prezenta in randul angajatilor Palm a unor foste minti luminate de la Apple. Acestia au dotat noul handset cu functii atat de similare cu cele de pe iPhone, incat avocatii Apple ar avea cu siguranta ceva de obiectat, daca povestea ar fi analizata in detaliu.

Jon Rubenstein, fost angajat Apple care s-a ocupat de dezvoltarea lui iPhone a condus proiectul Palm Pre, facandu-se simtita influenta backgroundului sau. Printre caracteristicile pe care iPhone Blog le mentioneaza drept furate de la iPhone se numara designul lui Pre, specificatiile, dockul, interactiunea cu interfata, display-ul multi-touch si webkitul.

Exista totusi si o lista de functii pe care iPhone-ul ar trebui sa le imprumute imediat de la Palm Pre, daca doreste sa concureze cu rivalii sai: multitasking "Cards", statusul, functia auto save, keyboard launcherul si functia "merging the cloud". Sa fi urmat cei de la Palm zicala lui Steve Jobs "Artistii prosti copiaza. Artistii buni fura", provenita de la Pablo Picasso?

Sursa: Treocentral.com=

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×