Vodafone România trece prin modificări administrative, odată cu schimbarea CEO-ului

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.019 ori
<b>Vodafone România trece prin modificări administrative, odată cu schimbarea CEO-ului</b>După cum vă informam într-un articol anterior , Vodafone România și-a schimbat conducerea, prin numirea lui I&ntilde;aki Berroeta drept CEO al companiei. Preluarea funcției a avut loc în dată de 1 decembrie a anului trecut, după cum scrie Ziarul...

După cum vă informam într-un articol anterior , Vodafone România și-a schimbat conducerea, prin numirea lui Iñaki Berroeta drept CEO al companiei. Preluarea funcției a avut loc în dată de 1 decembrie a anului trecut, după cum scrie Ziarul Financiar, iar acum a venit momentul pentru schimbări administrative.

Informațiile despre aceste modificări au fost publicate de către operator în Monitorul Offiical, ocazie cu care aflăm că Berroeta a preluat și funcția de administrator al companiei, pe lângă cea de director general. Noul CEO o înlocuiește pe Liliana Solomon, care a fost promovată de către Vodafone Group în postul de Director Operațiuni Europa.

Revenind la schimbările în administrația operatorului cu numărul 2 în țara noastră, Paul Wybrow, membru al Consiliului de administrație al Vodafone România a fost înlocuit cu John Townsend. Tom Hargreaves este director financiar al companiei, iar Vicky Cookson este directorul de resurse umane, ei putând lua decizii cu privire la restructurarea a până la 300 de posturi.

Filiala locală a Vodafone are aproximativ 3000 de angajați, aproape 10 milioane de clienți și venituri anuale de aproape 1 miliard de euro.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×