LG Optimus 2X obține rezultate excelente În testele benchmark (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 3.233 ori
<b>LG Optimus 2X obține rezultate excelente În testele benchmark (Video)</b>LG Optimus 2X este primul smartphone dual-core cu procesor Tegra 2 confirmat încă de luna trecută și iată-l acum disponibil prin pre-comandă la prețul de 499 lire sterline. înainte ca terminalul să sosească și în magazinele din țara noastră,...

LG Optimus 2X este primul smartphone dual-core cu procesor Tegra 2 confirmat încă de luna trecută și iată-l acum disponibil prin pre-comandă la prețul de 499 lire sterline. înainte ca terminalul să sosească și în magazinele din țara noastră, să vedem ce ne rezervă el în privința performanței.

Ce alt mod mai bun de a testa performanțele decât o serie de teste benchmark precum este cazul celui prezentat în clipul din acest articol. Quadrant a fost ales drept benchmark-ul pentru acest telefon și observați că punctajul lui LG Optimus 2X este peste cele ale unor handseturi de top precum Nexus One cu cea mai nouă versiune de Android sau Motorola Droid X.

Terminalul rula Android 2.2 la momentul realizării testelor, întrecând cu mult rivalii săi single-core cu un scor de 2391 puncte. Terminalul a fost prezent și la CES 2011, unde nu a fost singurul smartphone dual-core, Motorola Droid Bionic făcând la rândul său furori. Iată și punctajul telefonului Moto:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×