Vodafone și Huawei vor avea birouri În noul turn de pe strada Barbu Văcărescu

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.042 ori
<b>Vodafone și Huawei vor avea birouri În noul turn de pe strada Barbu Văcărescu</b>Dacă locuiți în București sunt sigur că știți punctul de reper din zona Floreasca și anume turnul de pe Barbu Văcărescu. Ei bine, se mai construiește unul în același gen, în care au închiriat deja birouri Vodafone și Huawei. &nbsp; Omul de...

Dacă locuiți în București sunt sigur că știți punctul de reper din zona Floreasca și anume turnul de pe Barbu Văcărescu. Ei bine, se mai construiește unul în același gen, în care au închiriat deja birouri Vodafone și Huawei.

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a anunțat închirierea a 37.5% din turnul de birouri pe care îl va construi pe strada Barbu Văcărescu.  16.000 de metri pătrați a preluat Vodafone România pe 10 ani, în vreme ce Huawei a preluat 2500 metri pătrați pe 5 ani. Vodafone are în acest moment sediul în clădirea Charles de Gaulle Plaza de la intrarea din Parcul Herăstrău, dar și două centre de servici în Pipera și lângă piața Obor, pe strada Avrig.

Turnul de birouri dezvoltat de Papalekas va fi finalizat la sfârșitul lui decembrie 2015 și va avea 23 de etaje, oferind un spațiu de 46.000 de metri pătrați. Investiția este estimată la 60 de milioane de euro pentru acest proiect. Ar fi interesant ca marile firme din telecom să își concentreze birourile într-o singură clădire de dragul uniformității.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×