Oppo Find 7 va ajunge pe cale oficială și În Europa În următoarele săptămâni

1.231 ori
<b>Oppo Find 7 va ajunge pe cale oficială și În Europa În următoarele săptămâni</b>Potrivit unui comunicat de presă emis de compania Oppo, aflăm faptul că proaspătul flagship Find 7 ce a fost lansat în cursul acestei săptămâni va ajunge și pe piețele din Europa. Acest terminal va fi vândut în două variante, fie cu display...

Potrivit unui comunicat de presă emis de compania Oppo, aflăm faptul că proaspătul flagship Find 7 ce a fost lansat în cursul acestei săptămâni va ajunge și pe piețele din Europa. Acest terminal va fi vândut în două variante, fie cu display Quad HD, fie cu display Full HD.

De asemenea, și dotările hardware vor fi un pic diferite între aceste două variante, astfel, modelul mai accesibil, numit Find 7a va dispune de un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

în timp ce varianta premium cu display Quad HD ce include un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, și 3 GB RAM va sosi mai târziu pe piață, versiunea Find 7a va putea fi achiziționată peste doar câteva săptămâni la nivel internațional.

Vă reamintesc că Oppo își vinde terminalele pe Continent, prin intermediul site-ului oppostyle.com!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×