Vor deveni MID-urile terminale de masa?

1.506 ori
<b>Vor deveni MID-urile terminale de masa?</b>In primul rand, in ce categorie ati incadra HTC Shift? UMPC, Tablet sau...? HTC nu isi considera terminalul un UMPC, dar poate ca smartphone-ul se incadreaza mai bine in categoria MID (Mobile Internet Device). Producatorul Compal considera ca MID-urile...

In primul rand, in ce categorie ati incadra HTC Shift? UMPC, Tablet sau...? HTC nu isi considera terminalul un UMPC, dar poate ca smartphone-ul se incadreaza mai bine in categoria MID (Mobile Internet Device).

Producatorul Compal considera ca MID-urile vor fi la moda in 2008, atat de mult incat are o echipa specializata pe acest gen de terminale. La urma urmei exista o linie prea fina intre UMPC-uri, MID-uri, Tablet, Pocket PC, etc. Compal Electronics a decis recent ca isi va separa divizia producatoare de MID-uri de restul departamentului sau PC in ianuarie 2008. Compania a observat faptul ca acest gen de PC-uri mobile sunt separate de restul terminalelor prin intermediul ultra-mobilitatii lor si a serviciilor Internet suportate.

Conform celor de la Compal, piata acestor PC-uri ultramobile va creste rapid in 2008. Quanta Computer isi ajusteaza segmentul de handseturi pentru a evita impactul direct al terminalelor entry-level. Piata MID-urilor ar putea fi un alt motiv de disputa pentru uriasii producatori ai sistemelor de operare pentru PC-urile ultra-portabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×