Lensas F2218, telefonul cu camera de 8 megapixeli

2.262 ori
<b>Lensas F2218, telefonul cu camera de 8 megapixeli</b>Desi am fi putut paria ca vom vedea primele telefoane cu camere de 8 megapixeli de abia la anul, se pare ca performantele terminale isi fac aparitia mai devreme. Unul dintre acesti pioneri este si Lensas F2218, pe care il puteti admira in imaginea...

Desi am fi putut paria ca vom vedea primele telefoane cu camere de 8 megapixeli de abia la anul, se pare ca performantele terminale isi fac aparitia mai devreme. Unul dintre acesti pioneri este si Lensas F2218, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Produs in China, handsetul este deja disponibil in Asia, iar lista sa de specificatii este cel putin impresionanta. Lensas F2218 soseste dotat cu o camera de 8 megapixeli cu senzor CCD, capabila sa produca poze la rezolutii de 3264 x 2448 pixeli. Din nefericire exista un motiv destul de solid pentru care nu vom vedea acest telefon in afara Chinei... Astfel, producatorul sau este noua pe piata, fapt dovedit si de bugurile si de incetineala terminalului prezentat mai sus.

Totusi ramane avantajul celor 8 megapixeli si al camerei cu senzor CCD, un feature care va fi apreciat cu siguranta de fotografii amatori. Banuim ca acum, de vreme ce un astfel de terminal este disponibil in China, vom vedea si telefoane similare sub brandul marilor producatori, aparand si in Europa si SUA. Samsung are "obiceiul" de a cumpara patentul pentru acest gen de terminale, deci ar trebui sa ne asteptam la o surpriza de 8 megapixeli in perioada Craciunului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×