Samsung Galaxy Note 5 va ajunge oficial în Europa din ianuarie

1.078 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 va ajunge oficial în Europa din ianuarie</b>Una dintre marile nemulţumiri atunci c&acirc;nd a fost anunţat Galaxy Note 5 a fost faptul că el era disponibil doar &icirc;n anumite regiuni pe glob, excluz&acirc;nd Europa &icirc;n prima fază. Evident, prin diferite canale de distribuţie phabletul...

Una dintre marile nemulţumiri atunci când a fost anunţat Galaxy Note 5 a fost faptul că el era disponibil doar în anumite regiuni pe glob, excluzând Europa în prima fază. Evident, prin diferite canale de distribuţie phabletul a ajuns şi pe Bătrânul Continent, dar la nivel oficial nu am avut o lansare încă. Azi aflăm dată la care continentul european va primi noul device cu stylus.

E interesant că o sursă din România a propagat informaţia, care a ajuns să fie citată şi la nivel internaţional. Surse apropiate de Samsung România ar fi afirmat că Note 5 va ajunge în magazine în ianuarie, la începutul lunii chiar. Există şi o teorie ca de fapt handsetul va debuta chiar din luna decembrie, pentru a prinde şi perioada aglomerată de shopping a Craciunului.

La Mobilissimo.ro aţi putut deja vedea recenzia acestui terminal şi să vă familiarizaţi cu funcţiile sale, el impresionând plăcut la capitolul cameră, performanta şi ecran. Captură să low light a fost peste cea a lui Galaxy Note 4, S Pen a fost comod şi precis la utilizare, iar muchiile tăioase de pe Note 4 au dispărut, fiind înlocuite cu un design mai elegant şi comod.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×