Samsung Galaxy Note 5 va ajunge oficial în Europa din ianuarie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.028 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 va ajunge oficial în Europa din ianuarie</b>Una dintre marile nemulţumiri atunci c&acirc;nd a fost anunţat Galaxy Note 5 a fost faptul că el era disponibil doar &icirc;n anumite regiuni pe glob, excluz&acirc;nd Europa &icirc;n prima fază. Evident, prin diferite canale de distribuţie phabletul...

Una dintre marile nemulţumiri atunci când a fost anunţat Galaxy Note 5 a fost faptul că el era disponibil doar în anumite regiuni pe glob, excluzând Europa în prima fază. Evident, prin diferite canale de distribuţie phabletul a ajuns şi pe Bătrânul Continent, dar la nivel oficial nu am avut o lansare încă. Azi aflăm dată la care continentul european va primi noul device cu stylus.

E interesant că o sursă din România a propagat informaţia, care a ajuns să fie citată şi la nivel internaţional. Surse apropiate de Samsung România ar fi afirmat că Note 5 va ajunge în magazine în ianuarie, la începutul lunii chiar. Există şi o teorie ca de fapt handsetul va debuta chiar din luna decembrie, pentru a prinde şi perioada aglomerată de shopping a Craciunului.

La Mobilissimo.ro aţi putut deja vedea recenzia acestui terminal şi să vă familiarizaţi cu funcţiile sale, el impresionând plăcut la capitolul cameră, performanta şi ecran. Captură să low light a fost peste cea a lui Galaxy Note 4, S Pen a fost comod şi precis la utilizare, iar muchiile tăioase de pe Note 4 au dispărut, fiind înlocuite cu un design mai elegant şi comod.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×