Firmware-ul de test Android 4.3 pentru Samsung Galaxy Note II ajunge pe web

1.784 ori
<b>Firmware-ul de test Android 4.3 pentru Samsung Galaxy Note II ajunge pe web</b>Cei de la Sammobile.com au pus mâna pe un firmware de test al lui Android 4.3 pentru Samsung Galaxy Note II, release-ul urmând să vină în perioada următoare pe terminalele mobile Samsung de top. El va aduce printre altele și compatibilitate cu...

Cei de la Sammobile.com au pus mâna pe un firmware de test al lui Android 4.3 pentru Samsung Galaxy Note II, release-ul urmând să vină în perioada următoare pe terminalele mobile Samsung de top. El va aduce printre altele și compatibilitate cu ceasul Galaxy Gear.

în avampremiera lansării lui Android 4.3 pe terminalele sale în noiembrie, Samsung va oferi un build de test o dată la 2 zile în următoarea perioadă. Avem de-a face în acest caz cu un firmware pre release, ceea ce înseamnă că include și buguri și funcții incomplete. Actualizarea la Android 4.3 aducea mici schimbări de UI și funcții împrumutate de la Galaxy S4 și Note 3 aduse pe Note II.

Firmware-ul de test Android 4.3 pentru Samsung Galaxy Note II ajunge pe web

Samsung Knox și Samsung Wallet se număra printre ele. Cei destul de temerari să facă flashing cu acest firmware îl pot descărca de aici, dacă poseda un Note 2. Tot ce trebuie să faceți este să extrageți fișierul necesar din arhivă, să descărcați Odin3 v3.09, să reporniți telefonul în mod download (Home + Power + volum jos apăsate simultan) și apoi să așteptați semnul albastru în Odin.

Firmware-ul de test Android 4.3 pentru Samsung Galaxy Note II ajunge pe web

Mai multe detalii găsiți în sursa de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×