WebOS devine un hit... dar de abia pe televizoarele LG (Video)

Autor:  | Publicat în:  WebOS 1.050 ori
<b>WebOS devine un hit... dar de abia pe televizoarele LG (Video)</b>WebOS nu a apucat să fie un hit pe tabletele HP sau pe telelefoanele produse de Palm sub logo-ul HP, dar iată că inspirația celor de la LG a insuflat o nouă viață acestui OS. La doar 3 luni după lansarea primelor televizoare smart LG cu WebOS, ele...

WebOS nu a apucat să fie un hit pe tabletele HP sau pe telelefoanele produse de Palm sub logo-ul HP, dar iată că inspirația celor de la LG a insuflat o nouă viață acestui OS. La doar 3 luni după lansarea primelor televizoare smart LG cu WebOS, ele sunt deja hituri.

Aflăm că LG ar fi vândut peste 1 milion de unități ale acestor televizoare, în 45 de țări din toată lumea. în America de Nord și America Latină vânzările au atins 320.000 de unități, iar în Europa, Rusia, Commonwealth și fostele tari sovietice totalul este de 380.000 de unități. Vânzările ridicate sunt datorate unei interfate intuitive, bazată pe un sistem de tip "cards", care e foarte prietenos pentru utilizator.

Majoritatea televizoarelor smart au o interfață îmbâcsită sau învechită după standardele actuale, de aceea și acest succes al lui webOS. Chiar și înainte, când se afla pe telefoanele Palm webOS a stârnit interesul experților, fiind cu ani buni în fața altor OS-uri de mobil de la acea vreme prin sistemul său de multitasking. Vom vedea oare o revenire a acestei platforme și pe alte terminale?

​Iată niște prețuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×