Sony Xperia T3, un nou smartphone Android cu display de 5.3 inch ce măsoară doar 7 mm În grosime

1.471 ori
<b>Sony Xperia T3, un nou smartphone Android cu display de 5.3 inch ce măsoară doar 7 mm În grosime</b>După ce ieri am putut admira o fotografie teaser postată de Sony, teaser ce făcea referire la un terminal foarte subțire, astăzi produsul în cauză a fost dezvăluit oficial. Acesta se numește Sony Xperia T3 și aduce un display HD Triluminos de...

După ce ieri am putut admira o fotografie teaser postată de Sony, teaser ce făcea referire la un terminal foarte subțire, astăzi produsul în cauză a fost dezvăluit oficial. Acesta se numește Sony Xperia T3 și aduce un display HD Triluminos de 5.3 inch și o carcasă a cărei talie măsoară doar 7 mm. Sony își autointitulează noul device ca fiind cel mai subțire terminal cu display de 5.3 inch existent pe piață.

Sony Xperia T3 mai dispune de un procesor quad-core tactat la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, suport 4G LTE, o baterie de 2500 mAh și o cameră foto de 8 megapixeli ce aduce funcții de captură Cybershot și alte funcții cum ar fi HDR pentru modul video. De asemenea, primim și câteva efecte de editare ca și Portrait Retouch sau Timeshift Burst ce realizează 31 de fotografii în doar 2 secunde.

Sony Xperia T3

.
Din punct de vedere al design-ului, aflăm că Sony Xperia T3 dispune de o ramă metalică colorată, în timp ce capacul bateriei este realizat dintr-un material mat. Acest nou device va ajunge la nivel global începând de luna viitoare la un preț încă necomunicat pentru moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×