WebOS renaște pe smart TV-urile LG! Iată cum arată noua sa interfața!

Autor:  | Publicat în:  LG 885 ori
<b>WebOS renaște pe smart TV-urile LG! Iată cum arată noua sa interfața!</b>Proiectul WebOS nu s-a încheiat odată cu dizolvarea companiei Palm în HP, LG fiind una dintre companiile care a preluat ce a rămas din vechea inițiativa. WebOS a fost cunoscut drept primul sistem de operare mobile cu un sistem de multitasking...

Proiectul WebOS nu s-a încheiat odată cu dizolvarea companiei Palm în HP, LG fiind una dintre companiile care a preluat ce a rămas din vechea inițiativa. WebOS a fost cunoscut drept primul sistem de operare mobile cu un sistem de multitasking eficient, bazate pe acele Cards. Ei bine, iată că webOS renaște, de această dată pe marele ecran.

Celebrul zvonac @evleaks a postat imaginea de mai sus pe Twitter, în care ne prezintă UI-ul unui televizor LG cu webOS la bord. Se pare că un Smart TV webOS va fi prezentat la CES 2014 săptămâna viitoare, iar sistemul Cards a revenit și e prezent în partea inferioară a ecranului sub formă de ferestre pentru multitasking.

Oficialii LG au confirmat deja cu ceva vreme în urmă că susțin proiectul Enyo open source, cel cumpărat de la HP drept parte a proiectului WebOS. Ideea LG este de a încuraja dezvoltatorii să creeze aplicații și servicii bazate pe această soluție. După cum vedeți, WebOS va integra din start Twitter, Skype, YouTube și Facebook pe acest televizor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×