iBall Andi 5.5 N2 - Un nou telefon quad core cu Android din India costă doar 215 dolari

Autor:  | Publicat în:  iBall 1.014 ori
<b>iBall Andi 5.5 N2 - Un nou telefon quad core cu Android din India costă doar 215 dolari</b>Sunt destul de sigur că numele companiei iBall nu va spune nimic, dar astăzi avem detalii despre această firmă indiană. Ea a lansat un smartphone Android nou, numit iBall Andi 5.5 N2, cu prețul de 215 dolari. &nbsp; Terminalul va fi disponibil pe...

Sunt destul de sigur că numele companiei iBall nu va spune nimic, dar astăzi avem detalii despre această firmă indiană. Ea a lansat un smartphone Android nou, numit iBall Andi 5.5 N2, cu prețul de 215 dolari.

Terminalul va fi disponibil pe alb și integrează un display IPS HD de 5.5 inch, un procesor quad core Cortex A7 de 1.2 GHz și 1 GB RAM. Handsetul folosește o cameră de 12 megapixeli cu bliț LED în zona din spate, plus o cameră de 2 MP în față. Avem la dispoziție și 4 GB memorie internă, un slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB și pe partea de conectivitate beneficiem de WiFi, Bluetooth, EDGE, GPS și HSPA+.

iBall Andi 5.5 N2 suportă și tehnologia wireless display și se bazează pe o baterie de 2500 mAh. Telefonul include și senzori pentru proximitate, luminozitate și G Sensor, plus suport pentru gesturi că "flip to mute". iBall a lansat recent și un smartphone Android la jumătate din prețul acestuia, un model dual SIM dual core 3G cu Android 4.2 și ecran mai mic. Pe când și la noi astfel de modele, dacă tot suntem aproape de sosirea Micromax în Europa?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×