Wi-Fi Alliance lansează programul de certificare pentru noul standard de conectivitate Wi-Fi 6

1.165 ori
<b>Wi-Fi Alliance lansează programul de certificare pentru noul standard de conectivitate Wi-Fi 6</b>În urmă cu aproximativ un an aflam și câteva detalii despre următoarea generație Wi-Fi și anume Wi-Fi 6, standard bazat pe tehnologie 802.11ax și care a început să își facă apariția pe terminalele de pe piață. Samsung este una

În urmă cu aproximativ un an aflam și câteva detalii despre următoarea generație Wi-Fi și anume Wi-Fi 6, standard bazat pe tehnologie 802.11ax și care a început să își facă apariția pe terminalele de pe piață. Samsung este una dintre primele companii ce a primit certificarea Wi-Fi 6, având deja telefoane ce suportă noul standard și anume Galaxy Note 10, Galaxy S10, Galaxy S10e, dar și Galaxy S10+.

Astăzi descoperim că Wi-Fi Alliance, organizația ce urmărește implementarea standardului Wi-Fi tocmai ce a lansat programul oficial de certificare Wi-Fi 6. Ce înseamnă asta este că standardul Wi-Fi 6 este gata de implementare și că în perioada următoare companiile tech vor putea să își promoveze terminalele compatibile care acum sunt certificare pentru a suporta cum se cuvine noul standard.

Cât despre noutățile aduse aici, aflați că sunt incluse numeroase tehnologii care combinate au rolul de a face WiFi-ul mai inteligent. Un rol principal al lui Wi-Fi 6 este acela de a spori vitezele dintr-o rețea aglomerată. Crește și viteza teoretică maximă de la 3.5 Gbps la 9.6 Gbps și există acum mai multe unelte prin care se pot livra mai multe date simultan și astfel obține viteze mai mari decât înainte. 

Crește și stabilitatea conexiunii și aflăm că se extinde și banda Wi-Fi de la 80 MHz la 160 MHz - ceea ce contribuie la crearea unei conexiuni mai rapide între router și device. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×