Xiaomi Redmi K30 ar fi primit certificarea în China, cu suport dual-mode 5G

1.203 ori
<b>Xiaomi Redmi K30 ar fi primit certificarea în China, cu suport dual-mode 5G</b>La mijlocul lunii trecute aflam pe neașteptate primele detalii despre Redmi K30, viitorul smartphone de nivel upper mid-range pregătit de către chinezii de la Xiaomi. Vedeam atunci și o primă imagine cu dispozitivul care va

La mijlocul lunii trecute aflam pe neașteptate primele detalii despre Redmi K30, viitorul smartphone de nivel upper mid-range pregătit de către chinezii de la Xiaomi. Vedeam atunci și o primă imagine cu dispozitivul care va renunța la camera selfie pop-up în favoarea unui decupaj în ecran, probabil cu rolul unei certificări mai bune la apă și praf. Aflam și că acesta va opta pentru un cipset MediaTek cu modem 5G și că prețul nu va trece de 400 euro.

Redmi K30

Continuă scăpările între timp și astăzi descoperim ceea ce pare a fi o certificare din China asociată lui Redmi K30. Ce aflăm din această listare este faptul că telefonul va aduce suport dual-mode 5G, SA (standalone) și NSA (non-standalone). Va inaugura primul procesor MediaTek 5G, lansarea acestei soluții CPU fiind programată pentru data de 26 noiembrie.

Vom afla atunci mai multe detalii despre performanțele procesorului și poate vedem și un preview pentru Redmi K30. Telefonul este așteptat să ne ofere o cameră selfie duală, 4 sau chiar 5 camere foto în spate, o baterie generoasă cu încărcare rapidă și scanner de amprente integrat în display. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×