WiFi Remote Access pentru Windows Mobile 6.x: navigheaza pe telefonul tau de pe PC

Autor:  | Publicat în:  Software 2.287 ori
<b>WiFi Remote Access pentru Windows Mobile 6.x: navigheaza pe telefonul tau de pe PC</b>WiFi Remote Access este o aplicatie gratuita care permite explorarea continutului de pe telefonul dumneavoastre ce ruleaza Windows Mobile direct de pe computer, prin intermediul unei conexiuni WiFi. Acest procedeu se realizeaza fara a fi nevoie de...

WiFi Remote Access este o aplicatie gratuita care permite explorarea continutului de pe telefonul dumneavoastre ce ruleaza Windows Mobile direct de pe computer, prin intermediul unei conexiuni WiFi. Acest procedeu se realizeaza fara a fi nevoie de instalarea unui software pe PC.

Aveti nevoie doar sa deschideti un web browser si sa scrieti IP-ul telefonului, afisat pe ecranul acestuia. Veti putea apoi sa faceti browsing prin datele, imaginile si muzica de pe telefon si sa trimiteti fisiere direct de pe computer pe terminal. Veti putea vizualiza imagini si asculta muzica pe computer, prin intermediul aceleiasi interfate.

Softul pentru telefon vine si cu editor de registri, pentru cei care prefera sa isi modifice setarile pe terminalele lor Windows Mobile. Utilizatorii de Internet Explorer (6, 7 sau 8) care ruleaza Windows XP sau Vista, eventual Windows 7, vor putea face browsing in imagini prin intermediul unei interfate 3D XBAP sau WPF (Windows Presentation Foundation).

Puteti descarca WiFi Remote Access 1.5 Beta 1 de aici si pentru mai multe detalii puteti vizita acest site.

WiFi Remote Access pentru Windows Mobile 6.x: navigheaza pe telefonul tau de pe PC

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×