WigiTel W3, un telefon ceas cu 2 display-uri

4.794 ori
<b>WigiTel W3, un telefon ceas cu 2 display-uri</b>Daca sunteti genul care prefera terminale ciudate si cu un design original, atunci veti arunca o privire asupra handsetului WigiTel W3, un ceas telefon cu 2 display-uri. Terminalul aduce cu o scoica si este comercializat de catre compania ceha WigiTel,...

Daca sunteti genul care prefera terminale ciudate si cu un design original, atunci veti arunca o privire asupra handsetului WigiTel W3, un ceas telefon cu 2 display-uri.

Terminalul aduce cu o scoica si este comercializat de catre compania ceha WigiTel, printre dotarile sale numarandu-se un touchscreen intern cu rezolutie de 128 x 128 pixeli si un ecran OLED extern. W3 suporta conectivitate dual band GSM (900/1800 MHz), GPRS si incorporeaza un port USB, un player audio si suport Bluetooth.

Wigitel W3

Ceasul-telefon masoara 51 x 51 x 20 mm, cantareste 55 de grame, vine cu o camera VGA si la pachet cu un card microSD de memorie de 1 GB. Bateria lui WigiTel W3 rezista pana la 200 de minute in mod convorbire si 120 de ore in standby. Puteti cumpara handsetul de aici la pretul de 258 de dolari, deblocat.

Wigitel W3

[Via: Concept-phones.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×