Nokia pregateste noi serii de terminale/servicii din seria X, C, Booklet si Money

2.192 ori
<b>Nokia pregateste noi serii de terminale/servicii din seria X, C, Booklet si Money</b>Blogul finlandez Puhelinvertailu este vedeta zilei, scapand pe web informatii despre o serie de noi trademark-uri Nokia, pentru care compania a obtinut patentul recent. Ce inseamna asta? Noi terminale Nokia, sub brandinguri ale seriilor X, C si Booklet. E...

Blogul finlandez Puhelinvertailu este vedeta zilei, scapand pe web informatii despre o serie de noi trademark-uri Nokia, pentru care compania a obtinut patentul recent. Ce inseamna asta? Noi terminale Nokia, sub brandinguri ale seriilor X, C si Booklet.

E foarte posibil ca telefoanele Nokia C series sa fie cameraphone-uri sau mid-end-uri destul de plictisitoare, in vreme ce modelele din seria X (X series) vor fi mai tentante, probabil axate pe muzica sau "computere mobile", bazate pe platforma Maemo. In ce priveste trademark-ul Nokia Money, acesta ar putea face referire la o noua platforma pentru mobile banking.

Nokia Booklet ar putea reprezenta in sfarsit intrarea finlandezilor pe piata netbook-urilor sau doar o serie noua de smartphone-uri cu specificatii foarte impresionante. Pana acum avem doar speculatii asupra acestor produse, dar evenimentul Nokia World 2009 din septembrie va clarifica cel mai probabil toate nelamuririle.

Urmariti Mobilissimo.ro pe Twitter: http://twitter.com/mobilissimo

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×