Wikipedia are acum oficial o varianta mobila

1.383 ori
<b>Wikipedia are acum oficial o varianta mobila</b>Wikipedia, populara enciclopedia open source, atat de celebra in randul celor care au nevoie de o sursa relativ sigura pentru referate si proiecte este acum disponibila in varianta mobila, la adresa mobile.wikipedia.org. Dupa lansarea a sute de versiuni...

Wikipedia, populara enciclopedia open source, atat de celebra in randul celor care au nevoie de o sursa relativ sigura pentru referate si proiecte este acum disponibila in varianta mobila, la adresa mobile.wikipedia.org.

Dupa lansarea a sute de versiuni neoficiale ale acestui serviciu, iata ca avem parte in sfarsit de una oficiala, disponibila cu cateva variante de limbi straine. Prima oara cand am aflat aceasta veste, am crezut ca s-a terminat campania de strangere a fondurilor, semnalata la varful paginii Wikipedia, dar se pare ca aceasta continua.

Au fost stransi 3.7 milioane de dolari, din cei 6 milioane propusi de mintile luminate din spatele proiectului Wiki. Ce urmeaza? Foarte probabil Wiki 2.0, iar despre cel mai mare rival al sau, Google Knol nu prea am mai auzit multe, el ramanand in umbra Wikipediei. Pe cand si un Knol mobil?

Sursa: Allaboutsymbian.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×