Imagini oficiale cu Motorola i9 in premiera, curand si lansarea

2.769 ori
<b>Imagini oficiale cu Motorola i9 in premiera, curand si lansarea</b>Pentru un telefon cu suport pentru conectivitate iDEN, Motorola i9 arata foarte bine. Putem spune chiar ca designul sau impresioneaza placut, chiar si pentru un handset normal, mai ales dupa ce am vazut cateva telefoane de lux cu adevarat hidoase....

Pentru un telefon cu suport pentru conectivitate iDEN, Motorola i9 arata foarte bine. Putem spune chiar ca designul sau impresioneaza placut, chiar si pentru un handset normal, mai ales dupa ce am vazut cateva telefoane de lux cu adevarat hidoase.

Imaginile noi cu Motorola i9 au fost scapate pe web recent, confirmand faptul ca handsetul este un terminal cu clapeta, in stilul lui RAZR, care soseste cu un display extern si numeroase taste cu aspect touch. In plus, observam si prezenta unor taste cu functii muzicale si a unor butoane ce controleaza camera.

Aruncand o privire asupra partii din spate a lui Moto i9, descoperim o camera de 3.1 megapixeli cu autofocus si blitz, o performanta rar intalnita in cazul unui terminal iDEN. Continuand observatiile asupra lookului noului telefon, trebuie sa mentionam ca tastatura sa alfanumerica este plata si usor de utilizat (probabil), iar printre specificatiile sale neconfirmate inca se numara si GPS si Bluetooth.

Ne asteptam ca Motorola i9 sa fie lansat de catre Sprint Nextel cat de curand, probabil dupa perioada sarbatorilor, dar doar pe teritoriul Statelor Unite.

Sursa: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×