LG G Flex 2 va sosi În primul trimestru din 2015, Între timp G Flex s-a ieftinit considerabil!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.936 ori
<b>LG G Flex 2 va sosi În primul trimestru din 2015, Între timp G Flex s-a ieftinit considerabil!</b>De la @evleaks aflăm astăzi că următorul LG G Flex va sosi de abia în primul trimestru al anului 2015, cu tehnologii noi și unice. între timp aflăm că prețul lui LG G Flex 1 a scăzut foarte mult, cel puțin la eMAG.ro. &nbsp; &nbsp; în luna...

De la @evleaks aflăm astăzi că următorul LG G Flex va sosi de abia în primul trimestru al anului 2015, cu tehnologii noi și unice. între timp aflăm că prețul lui LG G Flex 1 a scăzut foarte mult, cel puțin la eMAG.ro.

în luna februarie atunci când am realizat un review pentru LG G Flex, el costa 2.899 lei la eMAG.ro, dar acum costă doar 1.749 lei, deci prețul a fost redus cu valoarea unui întreg telefon midrange: 1150 lei. Revenind puțin la LG G Flex 2, el va sosi la jumătatea trimestrului 1 și evleaks promite "o funcție și mai unică decât plasticul care se vindecă singur".

Un aspect la care cu siguranță va lucra LG va fi ecranul, oferit sub formă de panou de 6 inch 720p pe primul LG G Flex. Totuși și acest device avea aspecte pozitive, precum cele apreciate în recenzia noastră: calitate audio bună, captura video 4K excelentă, baterie bună și o experiență deosebită de vizionare a filmelor datorită formei curbate a ecranului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×