Windows 10 Mobile (Build 10127) aduce o aplicație de Setări actualizată și noi funcții pentru camera foto (Video)

1.047 ori
<b>Windows 10 Mobile (Build 10127) aduce o aplicație de Setări actualizată și noi funcții pentru camera foto (Video)</b>Dacă acum c&acirc;teva zile aflam faptul că Windows 10 &icirc;n varianta desktop va sosi oficial &icirc;n magazine pe data de 29 iulie, astăzi direct din China primim un video preview cu Windows 10 Mobile de această dată. Este vorba despre versiunea...

Dacă acum câteva zile aflam faptul că Windows 10 în varianta desktop va sosi oficial în magazine pe data de 29 iulie, astăzi direct din China primim un video preview cu Windows 10 Mobile de această dată. Este vorba despre versiunea Build 10127 ce testată pe un terminal Nokia Lumia 830.

Cu toate că acest material video este filmat la o calitate proastă, ne putem da seama cât de cât cum arată noul build și ce aduce acesta la pachet. Din păcate, aflați totodată și faptul că varianta mobile a lui Windows 10 nu va fi lansată în același timp cu cea destinată platformei desktop, ci poate în toamnă.

Printre noile modificări aduse de acest build, se remarcă în primul rând aplicația de Setări ce este foarte similară cu cea de pe PC. De asemenea, avem parte și de o nouă aplicație Maps ce ne permite printarea hărților, cât și una destinată camerei foto. Aceasta din urmă ne oferă acum posibilitatea de ajustare a punctului de focus, a balansului de alb, dar și a luminozității în timpul filmării.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×