Acesta este Noul Nokia 105, cel mai accesibil handset de la Microsoft (Video)

840 ori
<b>Acesta este Noul Nokia 105, cel mai accesibil handset de la Microsoft (Video)</b>Cei care credeau că brandul Nokia nu va mai fi utilizat de Microsoft se &icirc;nşeală, astfel că azi asistăm la debutul noului telefon Nokia 105, cel mai accesibil feature phone de la Microsoft. El are şi o versiune dual SIM, iar mai multe detalii...

Cei care credeau că brandul Nokia nu va mai fi utilizat de Microsoft se înşeală, astfel că azi asistăm la debutul noului telefon Nokia 105, cel mai accesibil feature phone de la Microsoft. El are şi o versiune dual SIM, iar mai multe detalii despre nou venit aflaţi mai jos.

Handsetul este promovat ca "acel telefon backup pentru vacanţe" şi dacă numele sau va suna familiar, ei bine a mai existat un Nokia 105 inainte. Practic, acesta este "noul Nokia 105", un model care aduce câteva îmbunătăţiri faţă de predecesor. Terminalul are o agendă extinsă, putând stoca până la 2000 de contacte şi aduce şi o acustică îmbunătăţită, care creşte claritatea vocii.

Noul handset oferă şi 15 ore de convorbiri şi bateria să asigura până la 35 de zile de funcţionare în standby. Telefonul vine şi cu jocuri preinstalate, precum Snake Xenzia şi Bubble Bash 2. Alte dotări incluse la bord sunt radio FM, lanterna şi un ecran LCD de 1.45 inch. Preţul acestui model va fi de 20 de dolari, fără taxe aplicate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×