Windows 10 pentru mobil va sosi sub formă beta până la finalul acestei luni

1.017 ori
<b>Windows 10 pentru mobil va sosi sub formă beta până la finalul acestei luni</b>știți probabil că Microsoft pregătește o mega prezentare pentru Windows 10 pe 21 ianuarie. Ei bine, între timp aflăm că și versiunea pentru mobil a platformei va primi ceva atenție în următoarele săptămâni, o versiune beta a sa urmând să...

știți probabil că Microsoft pregătește o mega prezentare pentru Windows 10 pe 21 ianuarie. Ei bine, între timp aflăm că și versiunea pentru mobil a platformei va primi ceva atenție în următoarele săptămâni, o versiune beta a sa urmând să fie lansată.

Se pare că pe 21 ianuarie vom afla și câteva dintre planurile pe care Microsoft le are în viitorul apropiat cu privire la telefoanele mobile. Printre noutăți amintim că Microsoft va include teme închise la culoare sau deschise pentru a se potrivi edițiilor de tableta sau telefon. în acest moment numele de cod al platformei mobile de nouă generație este Windows Mobile/ Windows 10 Mobile, iar software-ul va fi o combinație între Windows RT și Windows Phone practic.

Microsoft vrea să adopte modelul de aplicații universale, pentru a alinia software-ul sau de tableta, desktop și de telefon, astfel încât aplicațiile să ruleze fără probleme pe mai multe suporturi. Evenimentul de pe 21 ianuarie nu va fi unul doar pentru dezvoltatori, ci pentru consumatori, urmând să fie prezentate funcții ale lui Windows 10 care ne interesează pe noi toți.

Va fi interesat de văzut dacă browserul Spartan îi va lua locul lui Internet Explorer și pe mobil, nu doar pe PC sau tableta. Voi ce așteptări aveți de la Windows 10 for Mobile?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×