Windows 10 pentru telefoane primește un preview video detaliat, cu changelog inclus (Video)

1.100 ori
<b>Windows 10 pentru telefoane primește un preview video detaliat, cu changelog inclus (Video)</b>Windows 10 pentru telefoane a sosit în versiunea Technical Preview pe câteva terminale în această săptămână. Mai jos puteți vedea un clip video detaliat, în care aflăm ce e nou la acest release și cam ce include changelog-ul său. &nbsp;...

Windows 10 pentru telefoane a sosit în versiunea Technical Preview pe câteva terminale în această săptămână. Mai jos puteți vedea un clip video detaliat, în care aflăm ce e nou la acest release și cam ce include changelog-ul său.

​

Se remarcă din start tile-urile aplicate peste imaginea de fundal, ele părând a "pluti" peste imagine. Remarcăm și noile dimensiuni de tile-uri, unul vertical alungit și un pătrat de mari dimensiuni. Avem un nou centru de notificări și un nou Action Center. Primul poate fi extins pentru a vedea mesajele sau mailurile complete, în vreme ce Action Center include 3 rânduri de pătrate de tip Quick Settings.

Acestea sunt personalizabile, din câte aflăm. în clip vedem și ca modalitate de sosire a notificărilor are un look nou și pe viitor vom putea răspunde la mesaje/notificări direct din partea superioară a ecranului, acolo unde sunt semnalate notificările. Zona de Setări este și ea prezentată și din nou îmi amintește foarte mult de cea de pe BlackBerry OS 10.x.

Organizarea setarilor este mai bună acum, interfața e minimalista, dar în spatele listei minimaliste se ascunde un look similar pentru opțiuni față de ce aveam pe WP 8.1. Utilizatorul ne trece prin toate setările și aruncă și o privire asupra noii tastaturi, cu suport pentru swipe pentru a scrie mai rapid, dar și funcție text to speech mai precisa, plus un mic joystick virtual pentru a va deplasa in pagini.

Vă recomand să priviți întreg clipul pentru că e foarte interesant, mai ales dacă vreți să testați Windows 10 for Phones în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×