Windows 8 Release Preview ajunge pe web prematur, vine cu aplicații actualizate cu interfață Metro

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 972 ori
<b>Windows 8 Release Preview ajunge pe web prematur, vine cu aplicații actualizate cu interfață Metro</b>în ultimele zile webul a fost ocupat cu downloadul lui Windows 8 Release Preview, care și-a croit drum pe Internet prin intermediul unor forumuri chienze și site-uri de tip bit torrent. Au fost deja confirmate instalări cu succes și în cazul în...

în ultimele zile webul a fost ocupat cu downloadul lui Windows 8 Release Preview, care și-a croit drum pe Internet prin intermediul unor forumuri chienze și site-uri de tip bit torrent. Au fost deja confirmate instalări cu succes și în cazul în care vă întrebați, e vorba aici despre fișierele ISO pentru varianta build 8400 a lui Win 8.

Această versiune Release Preview vine cu aplicații actualizate cu interfața stil Metro. Printre acestea se număra aplicații de știri, sporturi, călătorii și altele, iar Microsoft ar fi actualizat și ecranul de bootare, cursorul și wallpaper-urile pentru acest Release Preview. Avem și o nouă varianta de Aero la dispoziție, la care se va renunța în varianta finală de Windows 8. în plus, se pare că noul Win 8 aduce cu sine și o mai buna funcționare pe un setup multi monitor.

Microsoft a promis că va lansa oficial Windows 8 Release Preview în prima săptămână din iunie, deci nu îi înțeleg pe cei care preferă să descarce din surse mai mult sau mai puțin dubioase o platformă pe care o pot avea în mod legal și oficial peste o săptămână... Ce vedeți aici este varianta chineză a lui Windows 8, dar publicul vrea o versiune în limba engleză și mai ales oficială. Microsoft are programată o conferință la Computex pe 6 iunie și atunci vom vedea și noi tablete Win 8 și probabil și debutul noii variante a acestui OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×