Windows 9 va oferi suport pentru rezoluții până la 8K și scalare DPI mai bună

Autor:  | Publicat în:  Windows 798 ori
<b>Windows 9 va oferi suport pentru rezoluții până la 8K și scalare DPI mai bună</b>în ultimele zile au existat câteva scăpări legate de Windows 9, interfața și funcțiile sale, iar azi aflăm câteva detalii despre rezoluțiile suportate. Se pare că Threshold va aduce suport pentru rezoluții până la 8K. &nbsp; în plus vom...

în ultimele zile au existat câteva scăpări legate de Windows 9, interfața și funcțiile sale, iar azi aflăm câteva detalii despre rezoluțiile suportate. Se pare că Threshold va aduce suport pentru rezoluții până la 8K.

în plus vom avea parte de scalare DPI îmbunătățită, spre bucuria dezvoltatorilor, care au avut probleme pe Windows 8 la acest capitol. Windows 8.1 suporta deja rezoluții până la 4K, iar scalarea e ajustată pe baza rezoluției. Descoperirea suportului 8K a venit odată cu noul build Windows 9 versiunea 9832. Imaginea de mai sus ne arată diferite mărimi de iconuri de sistem, care vor fi folosite la anumite rezoluții.

Windows 9 va oferi suport pentru rezoluții până la 8K și scalare DPI mai bună

Imaginea de mai jos în schimb ne arată cum funcționează scalarea în funcție de DPI-ul ecranului. Ca să punem lucrurile în context, Dell a anunțat recent un monitor 5K UltraSharp 27, primul cu o rezoluție de 5120 x 2880 din lume. Ultra HD 5K înseamnă 4 ori QHD și de 7 ori Full HD. Astfel, acest monitor ar fi inutil pe un terminal Windows 8, dar utilizabil cu Windows 9.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×