Samsung Galaxy A3 Își face apariția Într-o bază de date cu benchmarkuri; Iată specificațiile sale!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 793 ori
<b>Samsung Galaxy A3 Își face apariția Într-o bază de date cu benchmarkuri; Iată specificațiile sale!</b>Samsung Galaxy A3 aka Samsung SM-A3000 și-a făcut apariția în lista de rezultate a benchmarkului GFXBench, ocazie cu care îi aflăm specificațiile. Modelele Samsung din seria A au fost subiecte de discuție în ultima vreme, din cauza faptului că...

Samsung Galaxy A3 aka Samsung SM-A3000 și-a făcut apariția în lista de rezultate a benchmarkului GFXBench, ocazie cu care îi aflăm specificațiile. Modelele Samsung din seria A au fost subiecte de discuție în ultima vreme, din cauza faptului că noua serie va aduce o schimbare de design.

Galaxy A4 pare a fi un model destul de modest ca dotări, el având un display de 4.8 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, dar și procesor quad core Qualcomm de 1.2 GHz (Snapdragon 41), cu GPU Adreno 306. Ca OS avem la dispoziție Android 4.4.4, iar terminalul vine cu 1 GB RAM, 5 GB stocare și o cameră de 7 MP în spate (probabil 8 MP de fapt), capabilă de captură video Full HD. în zona frontală se afla o cameră de 4.7 MP, care la rândul său poate captura video Full HD.

Samsung Galaxy A3 Își face apariția Într-o bază de date cu benchmarkuri; Iată specificațiile sale!

Avem la bordul lui A3 și accelerometru, Bluetooth, GPS, busola, dar nu avem giroscop aparent și nici NFC. Terminalul este unul single SIM și el a apărut deja sub formă de varianta SM-A300F într-un profil user agent pe site-ul Samsung. Nu știm încă momentul debutului acestui model, dar șansele sunt mari să sosească împreună cu Galaxy A5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×