Samsung Galaxy A3 Își face apariția Într-o bază de date cu benchmarkuri; Iată specificațiile sale!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 807 ori
<b>Samsung Galaxy A3 Își face apariția Într-o bază de date cu benchmarkuri; Iată specificațiile sale!</b>Samsung Galaxy A3 aka Samsung SM-A3000 și-a făcut apariția în lista de rezultate a benchmarkului GFXBench, ocazie cu care îi aflăm specificațiile. Modelele Samsung din seria A au fost subiecte de discuție în ultima vreme, din cauza faptului că...

Samsung Galaxy A3 aka Samsung SM-A3000 și-a făcut apariția în lista de rezultate a benchmarkului GFXBench, ocazie cu care îi aflăm specificațiile. Modelele Samsung din seria A au fost subiecte de discuție în ultima vreme, din cauza faptului că noua serie va aduce o schimbare de design.

Galaxy A4 pare a fi un model destul de modest ca dotări, el având un display de 4.8 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, dar și procesor quad core Qualcomm de 1.2 GHz (Snapdragon 41), cu GPU Adreno 306. Ca OS avem la dispoziție Android 4.4.4, iar terminalul vine cu 1 GB RAM, 5 GB stocare și o cameră de 7 MP în spate (probabil 8 MP de fapt), capabilă de captură video Full HD. în zona frontală se afla o cameră de 4.7 MP, care la rândul său poate captura video Full HD.

Samsung Galaxy A3 Își face apariția Într-o bază de date cu benchmarkuri; Iată specificațiile sale!

Avem la bordul lui A3 și accelerometru, Bluetooth, GPS, busola, dar nu avem giroscop aparent și nici NFC. Terminalul este unul single SIM și el a apărut deja sub formă de varianta SM-A300F într-un profil user agent pe site-ul Samsung. Nu știm încă momentul debutului acestui model, dar șansele sunt mari să sosească împreună cu Galaxy A5.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×