Windows Marketplace for Mobile, anuntat de Microsoft, disponibil si in Romania?

1.758 ori
<b>Windows Marketplace for Mobile, anuntat de Microsoft, disponibil si in Romania?</b>Printre numeroasele anunturi facute de Microsoft si Steve Ballmer la Mobile World Congress 2009 s-au numarat lansarea lui Windows Mobile 6.5, a serviciului My Phone, dar si a unui soi de serviciu care furnizeaza aplicatii mobile si conecteaza utilizatorii...

Printre numeroasele anunturi facute de Microsoft si Steve Ballmer la Mobile World Congress 2009 s-au numarat lansarea lui Windows Mobile 6.5, a serviciului My Phone, dar si a unui soi de serviciu care furnizeaza aplicatii mobile si conecteaza utilizatorii cu developerii. Acesta poarta numele de Windows Marketplace for Mobile si ar putea fi disponibil si in Romania.

Serviciul a fost creat special pentru Windows Mobile 6.5 si va ocupa un loc de cinste in meniul Start al sistemului de operare. Windows Marketplace for Mobile va permite consumatorilor sa descarce aplicatiile necesare pentru telefoanele lor Windows Mobile 6.5, iar serviciul va oferi developerilor sansa de a lua pulsul pietei, beneficiind de feedbackul clientilor.

Distribuirea aplicatiilor se va realiza in 30 de tari (speram noi si Romania), iar plata se va face prin carte de credit sau prin intermediul operatorilor d telefonie, Developerii vor beneficia de un portal specializat, pe care se vor inregistra, pe care vor posta aplicatiile si le vor administra, astfel incat sa ajunga la indemana clientilor.

Sursa: Blogs.msdn.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×