Windows Marketplace for Mobile beneficiaza de noi functii

1.226 ori
<b>Windows Marketplace for Mobile beneficiaza de noi functii</b>Windows Marketplace for Mobile a beneficiat de o serie de upgrade-uri anuntate ieri, astfel ca aflam ca serviciul are o protectie anti-piraterie mai avansata acum si un portal imbunatatit pentru developeri. In plus, Windows Marketplace suporta acum...

Windows Marketplace for Mobile a beneficiat de o serie de upgrade-uri anuntate ieri, astfel ca aflam ca serviciul are o protectie anti-piraterie mai avansata acum si un portal imbunatatit pentru developeri. In plus, Windows Marketplace suporta acum cumparaturile de aplicatii de pe PC si administrarea conturilor pentru utilizatorii Windows Phone.

Noile functii ale serviciului au fost implementate dupa monitorizarea feedbackului de la utilizatori, care si-au exprimat dorinta a face uploadul de imagini mai usor, de a obtine mai multe informatii despre contul personal si alte cateva astfel de modificari. Protectia anti-piraterie este si ea disponibila, iar toate modificarile tehnice vor fi transparente pentru clienti, developerii putandu-se folosi de acest nou sistem de protectie.

Aflam si ca acum utilizatorii pot beneficia de shopping de aplicatii si pe PC, nu doar pe telefoanele Windows. Astfel, ei vor putea cumpara, naviga prin lista de aplicatii si descarca softurile necesare de pe acest site. Aplicatiile alese sunt transferate wireless pe telefon si instalate de indata ce clientul Windows Marketplace ruleaza pe telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×