Windows Mobile 6.1 se lanseaza in februarie!

2.700 ori
<b>Windows Mobile 6.1 se lanseaza in februarie!</b>Acest zvon vine pe filiera olandeza, prin intermediul site-ului pocketinfo.nl, care ne informeaza in legatura cu posibilitatea lansarii lui Windows Mobile 6.1 in februarie in cadrul showului 3GSM. Pe lista de feature-uri noi se numara o interfata de tip...

Acest zvon vine pe filiera olandeza, prin intermediul site-ului pocketinfo.nl, care ne informeaza in legatura cu posibilitatea lansarii lui Windows Mobile 6.1 in februarie in cadrul showului 3GSM.

Pe lista de feature-uri noi se numara o interfata de tip “carousel”, in cadrul careia veti da scroll dreapta sau stanga pentru avea acces la diferite functii. Se pare ca primele terminale care vor folosi acest sistem de operare vor fi livrate incepand cu luna mai a anului 2008. Noua interfata va avea acelasi principiu ca si Windows Media Centre – o lista verticala care face scroll si o serie de optiuni dispuse orizontal.

Putem doar spera ca aceasta interfata aratoasa va poposi si pe telefonul mobil si ca zvonurile sunt adevarate, de vreme de Windows Mobile are mare nevoie de o schimbare. Un preview al noului OS si al interfatei sale ar putea fi caruselulul Vodafone, intalnit la Treo 500v, creat in urma unei colaborari intre Vodafone si Microsoft. Versiunea 6.1 aduce si imbunatatiri ale functionalitatii WiFI si a pairingului Bluetoth, dar si a integrarii lui lui Exchange 2007.

Este deja clar ca Microsoft vrea sa concureze cu Apple, prin intermediul acestei lansari care pune la dispozitia utilizatorilor o interfata aratoasa si usor de utilizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×