Dashwire: Management Web-Based pentru telefonul tau

Autor:  | Publicat în:  Software 958 ori
<b>Dashwire: Management Web-Based pentru telefonul tau</b>Oricate de performant ar fi telefonul dumneavoastra, acesta va fi intotdeauna limitat de marimea eranului si de metodele de input al textului. Chiar si cea mai buna tastatura si cel mai performant display al celui mai bun terminal dotat cu Windows Mobile...

Oricate de performant ar fi telefonul dumneavoastra, acesta va fi intotdeauna limitat de marimea eranului si de metodele de input al textului. Chiar si cea mai buna tastatura si cel mai performant display al celui mai bun terminal dotat cu Windows Mobile nu se compara cu o tastatura si un monitor desktop.

Dashwire inlatura toate obstacolele mentionate mai sus, permitandu-va sa administrati continuturile din memoria telefonul dumneavoastra si functiile sale prin intermediul unui soft inovator. Dashwire este o aplicatie web-based printre functiile careia se numara si capacitatea de a trimite si primi SMS-uri, de a adauga si edita contacte si de a organiza cu usurinta imaginile si clipurile video din memoria telefonului. Aplicatia va permite sa va ascultati mesajele vocale, sa setati paginile preferate de Internet, ringtone-urile, dar si wallpaper-urile preferate.

Tot datorita lui Dashwire, utilizatorii pot acum sa isi transfere contactele si setarile pe un telefon nou si sa uploadeze automat imagini si clipuri video. Printre feature-urile cele mai de seama ale acestui soft se numara si posibilitatea de a crea o pagina web personalizata, prin intermediul careia sa impartasiti experiente media cu restul lumii. Veti spune probabil ca puteti face toate aceste lucruri cu ajutorul aplicatiilor third party, dar Dashwire este mai mult de atat, fiind un soft care integreaza functionalitatea a numeroase alte aplicatii, disponibile intr-un singur loc acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×