Windows Mobile 7 amanat pana la jumatatea lui 2009

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.141 ori
<b>Windows Mobile 7 amanat pana la jumatatea lui 2009</b>Acum ca atat Google, cat si Apple au intrat pe piata telefoniei mobile, Microsoft trebuie sa dea un raspuns pe masura, astfel ca se "inarmeaza" puternic, amanand lansarea OS-ului Windows Mobile 7, probabil pentru unele retusari. Dupa ce aflam ca sistemul...

Acum ca atat Google, cat si Apple au intrat pe piata telefoniei mobile, Microsoft trebuie sa dea un raspuns pe masura, astfel ca se "inarmeaza" puternic, amanand lansarea OS-ului Windows Mobile 7, probabil pentru unele retusari.

Dupa ce aflam ca sistemul de operare pentru telefoanele mobile WM va sosi la finalul acestui an, sau la inceputul lui 2009, iata-l amanat pana la jumatatea anului viitor. CNET a aflat ca Microsoft si-a informat partenerii in legatura cu amanarea lansarii lui Windows Mobile 7, asta in conditiile in care actuala versiune, 6.1 a devenit depasita.

Ba chiar atat de depasita incat companii ca HTC sau Sony Ericsson au de dus adevarate batalii software pentru a lansa noi terminale cu suport pentru acest OS. Windows Mobile 7 va reprezenta o schimbare radicala in peisajul sistemelor de operare mobile, conform producatorului sau, software-ul suportand, printre altele si recunoasterea avansata a gesturilor utilizatorului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×