Windows Mobile 7 amanat pana la jumatatea lui 2009

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.154 ori
<b>Windows Mobile 7 amanat pana la jumatatea lui 2009</b>Acum ca atat Google, cat si Apple au intrat pe piata telefoniei mobile, Microsoft trebuie sa dea un raspuns pe masura, astfel ca se "inarmeaza" puternic, amanand lansarea OS-ului Windows Mobile 7, probabil pentru unele retusari. Dupa ce aflam ca sistemul...

Acum ca atat Google, cat si Apple au intrat pe piata telefoniei mobile, Microsoft trebuie sa dea un raspuns pe masura, astfel ca se "inarmeaza" puternic, amanand lansarea OS-ului Windows Mobile 7, probabil pentru unele retusari.

Dupa ce aflam ca sistemul de operare pentru telefoanele mobile WM va sosi la finalul acestui an, sau la inceputul lui 2009, iata-l amanat pana la jumatatea anului viitor. CNET a aflat ca Microsoft si-a informat partenerii in legatura cu amanarea lansarii lui Windows Mobile 7, asta in conditiile in care actuala versiune, 6.1 a devenit depasita.

Ba chiar atat de depasita incat companii ca HTC sau Sony Ericsson au de dus adevarate batalii software pentru a lansa noi terminale cu suport pentru acest OS. Windows Mobile 7 va reprezenta o schimbare radicala in peisajul sistemelor de operare mobile, conform producatorului sau, software-ul suportand, printre altele si recunoasterea avansata a gesturilor utilizatorului.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×