Windows Mobile 7, anuntat la MWC 2010; Microsoft confirma!

1.217 ori
<b>Windows Mobile 7, anuntat la MWC 2010; Microsoft confirma!</b>In vreme ce isi anunta oficial rezultatele financiare, Microsoft a gasit putin timp sa ne confirme ceea ce banuiam de mult timp: Windows Mobile 7 va fi anuntat oficial in curand si anume la showul Mobile World Congress 2010. Acesta va avea loc intre 15 si...

In vreme ce isi anunta oficial rezultatele financiare, Microsoft a gasit putin timp sa ne confirme ceea ce banuiam de mult timp: Windows Mobile 7 va fi anuntat oficial in curand si anume la showul Mobile World Congress 2010. Acesta va avea loc intre 15 si 18 februarie in Barcelona.

Conform celor de la Electronista, CFO-ul Microsoft, Peter Klein a afirmat ca noua versiune Windows Mobile a companiei va fi prezentata oficial in cateva saptamani. In plus, se pare ca lista de cerinte minime pentru WM 7, pe care o descoperisem recent pe web nu mai este valabila. Cel care confirma aceasta informatie este chiar Eldar Murtazin, celebrul redactor de la Mobile-review.com.

El ar fi primit lista corecata de cerinte, care include o cantitate minima de 128 MB RAM (desi 256 MB sunt recomandati), 512 MB ROM minim, un procesor de macar 600 MHz  (ARM v6+) si un display, care aparent nu trebuie sa aiba o diagonala minima de 3.6 inchi. Aflam ca rezolutia WVGA a ecranului nu este obligatorie si ca telefoanele WM7 vor avea rezolutii diferite, printre care si QVGA.

In cele din urma, busola digitala si accelerometrul au fost scoase si ele de pe lista de specificatii minime, desi ele sunt recomandate. Un alt lucru interesant este imaginea de mai sus, un vechi smartphone i-mate JASJAR, care aparent ruleaza Windows Mobile 7, pe o rezolutie de 640 x 480 pixeli. Acest lucru ne surprinde, mai ales avand in vedere ca handsetul vine doar cu 64 MB RAM, 128 MB ROM, astfel ca teoretic nu ar putea rula noul OS.

Sa fie WM 7 mai putin pretentios la capitolul cerinte decat credeam?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×