Samsung S5620 Monte, intr-o serie de imagini plus specificatii

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.674 ori
<b>Samsung S5620 Monte, intr-o serie de imagini plus specificatii</b>O sursa a celor de la dailymobile.se, pe numele sau de cod Cre_rec a postat recent o serie de imagini de calitate cu noul terminal Samsung S5620 Monte, pe care il puteti admira mai jos. Specificatiile sale le aflati in urmatoarele randuri. Handsetul vine...

O sursa a celor de la dailymobile.se, pe numele sau de cod Cre_rec a postat recent o serie de imagini de calitate cu noul terminal Samsung S5620 Monte, pe care il puteti admira mai jos. Specificatiile sale le aflati in urmatoarele randuri.

Handsetul vine cu suport pentru conectivitate HSDPA, jack audio de 3.5 mm, slot pentru carduri microSD, memorie interna de 200 MB, GPS, Wi-Fi, suport 3G si un display full touch de 3 inchi, care va folosi interfata Samsung TouchWiz. Terminalul este un smartphone decent, cu o interfata simplista, care va multumi utilizatorii aflati in cautarea unui handset cu pret decent.

Deocamdata data de lansare si pretul lui Samsung S5620 Monte nu sunt cunoscute, dar va vom informa de indata ce le aflam.

Samsung S5620 Monte

Samsung S5620 Monte


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×