Samsung S5620 Monte, intr-o serie de imagini plus specificatii

4.709 ori
<b>Samsung S5620 Monte, intr-o serie de imagini plus specificatii</b>O sursa a celor de la dailymobile.se, pe numele sau de cod Cre_rec a postat recent o serie de imagini de calitate cu noul terminal Samsung S5620 Monte, pe care il puteti admira mai jos. Specificatiile sale le aflati in urmatoarele randuri. Handsetul vine...

O sursa a celor de la dailymobile.se, pe numele sau de cod Cre_rec a postat recent o serie de imagini de calitate cu noul terminal Samsung S5620 Monte, pe care il puteti admira mai jos. Specificatiile sale le aflati in urmatoarele randuri.

Handsetul vine cu suport pentru conectivitate HSDPA, jack audio de 3.5 mm, slot pentru carduri microSD, memorie interna de 200 MB, GPS, Wi-Fi, suport 3G si un display full touch de 3 inchi, care va folosi interfata Samsung TouchWiz. Terminalul este un smartphone decent, cu o interfata simplista, care va multumi utilizatorii aflati in cautarea unui handset cu pret decent.

Deocamdata data de lansare si pretul lui Samsung S5620 Monte nu sunt cunoscute, dar va vom informa de indata ce le aflam.

Samsung S5620 Monte

Samsung S5620 Monte

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×