Primele imagini cu HTC Espresso (Mytouch2/ Mytouch slide)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.531 ori
<b>Primele imagini cu HTC Espresso (Mytouch2/ Mytouch slide)</b>O sursa anonima le-a trimis celor de la droiddeveloper.com urmatoarele imagini cu noul HTC Espresso, cunoscut si sub numele de Mytouch2 sau Mytouch Slide. Ne impresioneaza din start tastatura acestui terminal, destul de spatioasa si comoda pentru a face...

O sursa anonima le-a trimis celor de la droiddeveloper.com urmatoarele imagini cu noul HTC Espresso, cunoscut si sub numele de Mytouch2 sau Mytouch Slide. Ne impresioneaza din start tastatura acestui terminal, destul de spatioasa si comoda pentru a face invidios orice Sidekick.

Dupa cum ne-am obisnuit deja, in ultima vreme, orice imagine scapata pe web cu un terminal vine si cu o lista de specificatii, astfel ca aflam ca HTC Espresso dispune de un ecran cu rezolutie de 320 x 480 pixeli, procesor ARM11 si baterie de 1300 mAh. Printre dotarile sale se numara si un slot pentru carduri microSD, un trackpad optic cu un buton push integrat si o camera cu blitz LED.

De asemenea, Mytouch2 vine cu un jack audio de 3.5 mm, iar tastatura sa este una QWERTY, glisanta si cu 4 randuri de taste. Interesant este faptul ca si acest handset este branduit T-Mobile, deci operatorul va vinde pe langa Sidekick, inca un terminal excelent pentru messaging: modelul HTC Espresso.

HTC Espresso (Mytouch2/ Mytouch slide)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×