Windows Mobile beneficiaza de suport Flash si PDF

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.392 ori
<b>Windows Mobile beneficiaza de suport Flash si PDF</b>Pe langa tehnologia Silverlight, Microsoft va oferi suport si pentru tehnologia Flash, a celor de la Adobe, pe telefoanele dotate cu Windows Mobile, afirmau astazi cele 2 companii. Microsoft foloseste licenta pentru Adobe Flash Lite, astfel ca...

Pe langa tehnologia Silverlight, Microsoft va oferi suport si pentru tehnologia Flash, a celor de la Adobe, pe telefoanele dotate cu Windows Mobile, afirmau astazi cele 2 companii.

Microsoft foloseste licenta pentru Adobe Flash Lite, astfel ca utilizatorii de telefoane dotate cu Windows Mobile vor putea vizualiza continuturi Flash cu ajutorul browserului Internet Explorer Mobile. Microsoft a primit si licenta pentru Adobe Reader LE, software care va permite utilizatorilor sistemului de operare Windows Mobile sa vizualizeze documente PDF. Acest anunt inseamna practic ca telefoanele Windows Mobile vor suporta atat Flash, cat si Silverlight, propria tehnologie Microsoft care permite developerilor sa creeze aplicatii multimedia Internet care ruleaza in browsere.

Totusi, greul de abia acum incepe, de vreme ce inginerii ambelor companii vor trebui sa colaboreze pentru a integra tehnologia pe noile platforme. Adobe spera ca noile feature-uri sa fie disponibile pana la finalul lui 2008, dar acest lucru depinde si de Microsoft, afirma reprezentantii creatorului lui Flash. La ora actuala, Nokia, Samsung, Motorola, Sony Ericsson si LG produc telefoane cu suport Flash, iar de pe aceasta lista, absentul de marca este Apple cu al sau iPhone. In cele din urma compania lui Steve Jobs va trebui sa urmeze trendul, de vreme ce pana si Microsoft a aderat la aceasta mutare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×