Un telefon cu disc, hackuit sa functioneze pe Skype

3.205 ori
<b>Un telefon cu disc, hackuit sa functioneze pe Skype</b>In cazul in care v-ati plictisit sa deblocati iPhone-uri, a venit momentul sa trecem un hack inedit, al unui telefon "antic" cu disc, transformat intr-un terminal compatibil cu Skype. Va trebui sa fiti posesorul unui telefon cu disc, care probabil are un...

In cazul in care v-ati plictisit sa deblocati iPhone-uri, a venit momentul sa trecem un hack inedit, al unui telefon "antic" cu disc, transformat intr-un terminal compatibil cu Skype.

Va trebui sa fiti posesorul unui telefon cu disc, care probabil are un pret ridicol in ziua de azi. Apoi, il veti desface cu surubelnita, veti gasi cele 4 linii de output si le veti conecta la jackuri analogice, astfel: firul albastru la jackul A, cel rosu la jackul B, cel verde la jackul C si cel negru la jackul D (in ordinea mentionata). Cablul rezultat va fi conectat la un convertor analog-digital, care include un conector USB pentru PC.

Va trebui doar sa il conectati pe acesta la PC-ul dumneavoastra si veti putea raspunde la apelurile Skype din pat, la telefonul dumneavoastra trendy cu disc. De asemena, folosind un software produs de catre MATLAB, veti putea apela alti utilizatori Skype si veti aparea online pentru acestia.

Puteti urmari procesul de transformare al telefonului in clipul care urmeaza:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×