Windows Phone 7 customizat cu interfata HTC Sense?

1.322 ori
<b>Windows Phone 7 customizat cu interfata HTC Sense?</b>Desi aflasem in prealabil ca Microsoft nu va permite ca noua sa platforma mobila, WP7 sa fie customizata, iata ca un oficial HTC afirma ca vom vedea totusi o versiune a interfatei Sense pe noul OS. &nbsp; &nbsp; Declaratia apartine lui Drew Bamford, seful...

Desi aflasem in prealabil ca Microsoft nu va permite ca noua sa platforma mobila, WP7 sa fie customizata, iata ca un oficial HTC afirma ca vom vedea totusi o versiune a interfatei Sense pe noul OS.

Declaratia apartine lui Drew Bamford, seful echipei de design User Experience, care declara intr-un interviu cu Forbes ca o noua versiune de Sense UI va fi lansata pentru Windows Phone 7. Bamford mentioneaza in acelasi articol, ca desi HTC nu are permisiunea de a modifica experienta oferita de OS-ul Microsoft, exista posibilitatea ca interfata sa imbunatateasca unele functii.

Ce va aduce noul Sense? Functii de media sharing, recomandari de aplicatii, plus sincronizare si streaming intre terminale si solutia cloud. In mod bizar aceste functii sunt deja disponibile in WP7 si ne vine greu sa credem ca HTC le poate imbunatati cumva, in afara adaugarii unor widgeturi aratoase.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×