Primul telefon HTC cu Windows Phone 7 la bord, scapat pe web

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.535 ori
<b>Primul telefon HTC cu Windows Phone 7 la bord, scapat pe web</b>Dupa ce aflam via Twitter 3 nume de telefoane HTC care vor rula Windows Phone 7, iata ca acum avem ocazia si sa vedem imagini cu un astfel de terminal. Cei de la Engadget au reusit sa puna mana pe aceste fotografii, care ne prezinta primul handset HTC cu...

Dupa ce aflam via Twitter 3 nume de telefoane HTC care vor rula Windows Phone 7, iata ca acum avem ocazia si sa vedem imagini cu un astfel de terminal. Cei de la Engadget au reusit sa puna mana pe aceste fotografii, care ne prezinta primul handset HTC cu WP7 la bord.

Nu avem prea multe detalii despre misteriosul smartphone, dar ceea ce stim este ca el vine cu un display SLCD de 3.7 inchi, un procesor Snapdragon de 1 GHz si o camera de 8 megapixeli cu blitz LED. Cele 3 butoane din partea frontala sunt touch sensitive si mai aflam ca acest terminal suporta conectivitate CDMA.

Suntem curiosi sa aflam detalii si despre aplicatiile Gesture Bester si BatteryTool, ambele afisate pe ecranul telefonului. Per total, nu ne surprinde sa vedem acest fruct al colaborarii Microsoft-HTC si speram sa aflam si un nume pentru acest model in curand.

Primul telefon HTC WP7

Primul HTC WP7

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×