Windows Phone 7 isi prezinta functiile intr-un clip promotional

1.012 ori
<b>Windows Phone 7 isi prezinta functiile intr-un clip promotional</b>Microsoft a postat recent pe web un clip promotional pentru Windows Phone 7 Series, cea mai noua platforma mobila a companiei. Cu aceasta ocazie aflam ca WP7 va sosi in perioada sarbatorilor de iarna si ca va combina intr-un mod placut functiile de...

Microsoft a postat recent pe web un clip promotional pentru Windows Phone 7 Series, cea mai noua platforma mobila a companiei. Cu aceasta ocazie aflam ca WP7 va sosi in perioada sarbatorilor de iarna si ca va combina intr-un mod placut functiile de divertisment cu cele business pe aceasta platforma.

Totul se bazeaza pe solutia "cloud", care aduna toate informatiile si continuturile necesare utilizatorului si i le serveste pe orice terminal din orice colt al lumii. Astfel, veti fi conectat in permanenta la lista de contacte, fisiere, melodii, clipuri video si toate informatiile si mailurile necesare, totul prin intermediul lui Windows Phone 7.

Dovada, in clipul de mai jos:

Windows Live ID este cheia catre solutia cloud, astfel ca utilizatorul pur si simplu se va loga folosind ID-ul, populand handsetul pe care se afla cu toate continuturile necesare. Ne indreptam cu pasi rapizi (daca nu suntem deja acolo) catre contopirea serviciilor Microsoft: Windows Live, Xbox Live, Zune, Live Messenger, Sharepoint si asta datorita lui Windows Phone 7.

Sa fie acesta environmentul software perfect?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×